2023 POPÜLER YABANCI HAREKETLİ ŞARKILAR LİSTESİ

2023 POPÜLER YABANCI HAREKETLİ ŞARKILAR LİSTESİ

2023 Popüler Yabancı Şarkılar Listesi’ni, meraklılarına, yolculuk sırasında ya da ev veya iş yerlerinde dinleyebilmeleri için açıyorum. Listeyi hazırlarken, şarkıların 2023 yılında çıkmış olmalarına dikkat ettim ve şarkıları da dillerine göre ayırdım.

2023 Popüler Yabancı Şarkılar ( Hareketli ) arıyorsanız, listeye göz atmanızı öneririm. Ancak malum, henüz Ocak ayındayız. Popüler ve güzel şarkılar çıktıkça listeye ekleyeceğim.

2023 Popüler Yabancı Şarkılar (Hareketli) arıyorsanız, listeye göz atmanızı öneririm. Ancak, henüz Ocak ayındayız. Popüler ve güzel şarkılar çıktıkça listeye ekleyeceğim.

Buraya, YOUTUBE linkini bırakıyorum. Linke tıklayıp, sayfayı yeni sekmede açarak, şarkılara göz atabilirsiniz.

2022 POPÜLER YABANCI HAREKETLİ ŞARKILAR LİSTESİ’NE göz atmak isterseniz tıklayabilirsiniz…

İşte 2023 POPÜLER YABANCI ŞARKILAR (HAREKETLİ) LİSTESİ ⬇️

2023 İngilizce Şarkılar

Ava Max – One Of Us (Şarkı, 27 Ocak’ta piyasaya çıkacak olan Diamonds & Dancefloors albümünden. 13 Ocak’ta ise şarkının single’ı yayınlandı. Ayrıca, geçtiğimiz yıl da yine bu albümden 4 şarkısının single’ı da yayınlandı.)

Pink – Trustfall (Şarkı, 27 Şubat’ta piyasaya çıkacak olan Trustfall albümünden. Ancak, albümle aynı ismi taşıyan şarkının, 27 Ocak’ta single’ı yayınlandı.)

Zara Larsson – Can’t Tame Her (Şarkı, yakında piyasaya çıkacak olan Can’t Tame Her albümünden. Ancak, 26 Ocak’ta, albümüyle aynı ismi taşıyan single’ı yayınlandı. Bence, 2023’ün en güzel şarkısı olmaya aday. Melodi olarak en çok beğendiğim şarkı, şu ana kadar çıkanlardan.

Rita Ora – You Only Love Me (Şarkı, You Only Love Me adlı albümünden. Ancak albüm, henüz piyasaya çıkmadı ama şarkının single’ı 27 Ocak’ta yayınlandı.)

Bebe Rexha – Heart Wants What It Wants (Şarkı, yakında piyasaya çıkacak olan albümünden. 17 Şubat’ta, ilk single’ı yayınlandı) (Zara Larsson – Can’t Tame Her ile birlikte, ingilizce şarkılar listesindeki favori şarkım.)

Miley Cyrus – Flowers (Şarkı, 10 Mart’ta piyasaya çıkacak olan Endless Summer Vacation albümünden. Ancak, 12 Ocak’ta şarkının single’ı yayınlandı.)

Miley Cyrus – River (Şarkı, Endless Summer Vacation albümünden. Ancak, 13 Mart’ta şarkının single’ı çıktı.)

Ed Sheeran – Eyes Closed

Metallica – Screaming Suicide (Şarkı, 72 Seasons albümünden. Ancak albüm, 14 Nisan’da piyasaya çıkacak. 19 Ocak’ta ise şarkının single’ı yayınlandı. Ayrıca, 2022 yılında da bir şarkısının single’ı yayınlandı.)

Tiesto & Montana & Storm – Lay Low (Şarkı, Drive albümünden ve elektronik dans müziği tarzında.) (Harika bir şarkı, sevdim. Kadının sesi çok hoş.)

Kim Petras & Nicki Minaj – Alone

David Guetta &Anne Marie & Coi Leray – Baby Don’t Hurt Me

Calvin Harris & Ellie Goulding – Miracle

Now United & R3HAB – Run Till Dark

R3HAB & Inna & Sash – Rock My Body (Şarkının müziği, Sash’ın 1997’de çıkardığı ve döneme damga vuran şarkılardan olan Ecuador şarkısının müziği) (Güzel bir çalışma olmuş.)

Pitbull & Lil Jon – Jumpin

Loud Luxury & Two Friends & Bebe Rexha – If only I

Latto – Lottery

Jax Jones & Calum Scott – Whistle

Purple Disco Machine & Kungs – Substitution (Müziği, Alphaville’nin 1984’te çıkardığı, Big İn Japan müziği)

Dua Lipa – Dance The Night

Oliver Tree & David Guetta – Here We Go Again

Dimitri Vegas & Like Mike – Ne-Yo – Sanma Paola — Mexico

Sam Feldt & Jonas Blue & Endless Summer – Crying On The Dancefloor

Paul Damixie – Secrets

Enisa – Blame It On Me

Michael Brun & Anne – Marie & Becky G – Coming Your Way

Dua Lipa – Houdini

2023 İspanyolca Şarkılar

Shakira – Out Of Your League (Ünlü sanatçının, şarkıda, ayrıldığı eşi Gerard Piqué’ye göndermede bulunduğu, dünya genelinde çok konuşuldu. 2023’ün ilk popüler şarkısı diyebiliriz. Ancak, şarkı herhangi bir albüme ait değil. Single’ı falan da yok. Sadece, stüdyo kaydı yapıldı.)

Karol G & Shakira – TQG (Şarkı, Karol G’nin Manana Sera Bonito albümünden. Albüm, 24 Şubat’ta piyasaya çıktı. Aynı zamanda, şarkının single’ı da yayınlandı.)

Becky G & Omega – Arranca

Marshmello & Manuel Turizo – El Merengue

2023 Fransızca Şarkılar

Zaho & Indila – Roi 2 Coeur (Şarkı, Zaho’nun, Résilience adlı albümünden. Albüm, 20 Ocak’ta piyasaya çıktı.) Şu ana kadar çıkan Fransızca şarkılardan, en beğendiğim. 2023’e damga vurabilecek, en güzel şarkılardan.

Soolking & Gazo – Casanova

Heuss l’Enfoiré & Gazo – Saiyan

39 Beğen

Yapılan Yorumlar

  1. Güzel çalışma olmuş. Tebrikler

  2. Sürekli güncellenmesi güzel. Bazıları sarmasada listede güzel şarkılar var. Emeği geçenlere teşekkürler

  3. Lay Low

Bir Cevap Yazın